Херцеговачки кошаркашки дерби

Published on 01/23,2010

Leotar-Hercegovac.jpgУ херцеговачком дербију у Требињу који ће се вечерас одиграти у Требињу у 19 часова састаће се СЛ ИАТ Леотар и Херцеговац. Иако је Херцеговац боље пласиран на табели Леотар је благи фаворит због домаћег терена, али и константног успона форме у послиједњих неколико седмица. Дуели комшија Леотара и Херцеговца увијек су носили посебан набој, па побједа у овој утакмици вриједи више од два бода.

Duško Marković kapiten Leotara svojom borbenošću je pravi primjer svojim saigračima

Након много кадровских проблема које су имали Требињци, коначно се стање стабилизовало и тренер Радомир Кисић већ сада има више опција и у игри, а након дуже времена и дугу клупу.
"Утакмица са Херцеговцем увијек је нешто више од борбе за бодове", каже за билеца спортс капитен Леотара Душко Марковић, који својом борбеношћу даје примјер осталим играчима.
"Нама је побједа императив, а Херцеговац је нешто сигурнији на табели. И поред тога очекујем једну тврду утакмицу у којој једна лопта може да пресуди. Ипак, због предности домаћег терена ја сам оптимиста и ако желимо да сачувамо премијерлигашки статус морамо да побјеђујемо код куће. Форма нам је у порасту послиједњих седмица, што је велико олакшање у односу на период прије мјесец дана".

Утакмицу КК СЛ ИАТ Леотар - КК Херцеговац можете пратити преко Требиње инфо портала.Стручни консултант ће нам бити један од највећих познаваоца магичне игре под обручевима у Источној Херцеговини, тренер Херцеговца Миро Вукоје.

Радијски пренос можете пратити на овом линку: http://trebinje.info/video.html 

15. коло Лиге 12 БиХ у кошарци
КК Слиат Леотар – КК Херцеговац
СД Милош Мрдић Требиње, субота 23.01.2010. године, 19:00
Директан пренос:http://www.trebinje.info


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК