КМФ Леотар - КМФ Херцеговац 24.01.

Published on 01/23,2010

http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/01_januar/04/sport/mali-fudbal-x.jpg Сутра са почетком у 14 часова КМФ Херцеговац игра утакмицу 10. кола лиге са комшијама из Требиња – екипом Леотара.Ова утакмица за екипу Херцеговца нема никаквог значаја са обзиром да су давно изгубили све шансе да остану у лиги Републике Српске, док са друге стране ова утакмица је битна за требињски састав првенствено због чињенице да побједом осигуравају прво мјесто у овом дијелу такмичења.
Уочи ове утакмице спортски директор и капитен тима Митар Вукановић каже:
"Поново ћемо наступити ослабљени јер ћемо играти без Ср. Андрића и Милорада Цимирота који су почели припреме са ФК Леотар, а неће играти ни Мулина и Ратковић који су повријеђени. Али и поред тих тешкоћа очекујемо сигурну побједу и овјеру првог мјеста. На овом мечу пружићемо шансу млађим играчима и надам се да ће испунити наша очекивања и показати да на њих можемо рачунати у плеј-офу.
С обзиром на скори почетак разигравања размишљамо о довођењу Вуковића из Невесиња који је и прошле године играо завршницу за наш тим."


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК