ПОЛУСЕЗОНА ИЗА НАС: Фудбалери разочарали, три бода у осам утакмица

Published on 12/24,2012

Фудбалери Херцеговца одиграли су најлошији први дио сезоне у задњих неколико година. Екипа Херцеговца у првом дијелу сезоне освојила је само три од могућа 24 бода. Фудбалски клуб је у ову сезону ушао са врло младом екипом са просјеком од 18,3 године, па је неискуство и главни разлог за овако лошу полусезону.

Фудбалери Херцеговца слабо су почели сезону, убједљивим поразом у Трнову од Жељезнице резултатом 5:1. Слаба партија већ је заборављена после утакмице са Вележом у другом колу. Најбољу партију у полусезони Херцеговац је пружио у другом колу. Головима Михића, Вукајловића и Илића савладан је невесињски Вележ резултатом 3:1.
После другог кола фудбалери Херцеговца не знају пут до противничког гола, у шест утакмица доживјели су шест пораза без постигнутог поготка.
У трећем колу поражени су од Романије са Пала резултатом 3:0. У четвртом колу на новом гостовању доживјели су нови пораз, поражени су у Рудом минималним резултатом 1:0. Са поразима екипа Херцеговца наставила је и на свом терену против Жељезнице у 6. колу су поражени резултатом 2:0. Екипа Вележа им се реванширала за пораз у другом колу, побједом у Невесињу резултатом 3:0. Веома лошу полусезону наши фудбалери су окончали са два минимална пораза код куће. Прво против Романије у 9., па против екипе Рудо у посљедњем 10. колу.

Свијетла тачка Фудбалског клуба Херцеговац као и до сада, и у овој полусезони су млађе селекције. Кадети Херцеговца први дио сезоне у Лиги Сарајевско-Романијске регије су завршили на првом мјесту као јесењи шампиони са само једним поразом, док су пионири у Лиги Сарајевско-Романијске регије полусезону завршили на трећем мјесту.

На петом Меморијалном турниру "Љубинко Акшам 2012" који је 14. октобра 2012. године одржан у Требињу учествовале су и млађе категорије Херцеговца. Играчи Херцеговца 2002. годиште остварили су велики успјех пласиравши се у финале, у којем су поражени од београдског Партизана резултатом 2:0.

 


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК