Куглаши савладали Борац

Куглашки клуб Херцеговац је у 18. колу Премијер лиге БиХ побиједио екипу Борца из Бања Луке резултатом 5:3.

http://www.kk-kozara.gradiska.com/images/stories/kuglana_matanovidvor_medjugorje_900x675.jpg

Куглаши Херцеговца у 18.колу ПЛ БиХ савладали су екипу бањалучког Борца резултатом 5:3. Овом побједом екипа Херцеговца побјегла је посљедњопласираној екипи Зрињског осам бодова (само задња екипа испада из лиге). Најбољи код куглаша Херцеговца био је Козјак Петар са 570 чуњева, док се код бањалучана истакао Вујатовић Веселин са 563 оборена чуња. У идућем 19.коло куглаши Херцеговца гостују код екипе Маглаја. 

 

18. коло Премијер Лиге БиХ у куглању
КК Херцеговац - КК Борац 5:3
Куглана Матанови двори, недеља 10.03.2013. године, 12:00ч

Куглаши поражени од Жељезинчара

Куглаши Херцеговца у 16.колу Премијер лиге БиХ поражени су од Жељезничара из Сарајева резултатом 5:3.

http://www.kk-kozara.gradiska.com/images/stories/kuglana_matanovidvor_medjugorje_900x675.jpg

Куглаши Херцеговца доживјели су нови пораз у куглани Матанови Двори. Екипа Херцеговца поражена је од сарајевског Жељезничара резултатом 5:3. Овом побједом гости су се раванширали билећанима за пораз у 5. колу истим резултатом, 5:3. Код Жељезничара, играч са највише оборених чуњева је био Изудин Херенда (560), а у домаћој екипи понајбољу партију је пружио Марко Вујовић (559). Куглаши Херцеговца у 17. колу Премијер лиге БиХ су слободни, док у 18. колу код куће дочекују екипу бањалучког Борца.

 

16.коло 1.лиге БиХ у куглању
КК Херцеговац - КК Жељезничар 3:5
Куглана Матанови двори, недеља 24.02.2013. године, 12:00

Тријумф куглаша

Куглашки клуб Херцеговац је у 15. колу Премијер лиге БиХ побиједио екипу Ада Нова Банка резултатом 5:3.

Куглаши Херцеговца су на гостовању у Бањалуци савладали екипу Ада Нова Банка. Боља игра гостију, који су на крају ипак однијели бодове. У овоме колу КК Херцеговац је поставио свој тимски рекорд. Најбољи је био Миодраг Тркља са са 587 оборених чуњева. Код домаћина, најбоље издање је пружио Душко Милановић (589). Након овога кола Херцеговац се налази на 10. мјесту на табели са 12 бодова. У идућем 16.коло Хео као домаћин у Међугорју дочекује екипу сарајевског Жељезничара. 

 

15. коло Премијер Лиге БиХ у куглању
КК Ада Нова Банка - КК Херцеговац 3:5
Куглана Борик, недеља 17.02.2013. године, 12:00ч

Куглаши изгубили од Међугорја

У 14. колу Премијер Лиге БиХ Куглашки клуб Херцеговац је изгубио од Међугорја са 6.5:1.5.

   

У 14. колу Лиге Босне и Херцеговине екипа Херцеговца је поражена од Куглашког клуба Међугорје са 6.5:1.5. Гостујућа екипа је боље куглала и заслужено однијела побједу. Код Херцеговца је најбољи био Петар Козјак са 559 оборених чуњева а у Међугорју Пере Петрић (582). У следећем колу Хео гостује у Бањалуци код екипе Ада Нова банка. 

 

14. коло Премијер Лиге БиХ у куглању
КК Херцеговац - КК Међугорје 1.5:6.5
Субота 10.02.2013. године

 

Јована Бајчетић спортиста града !

У новој згради општине у Билећи је на Савиндан 27. јануара 2013. године одржано свечано додјељивање награда и признања најбољим спортистима за 2012. годину.

     

Општина Билећа је и ове године као и до сада организовала додјелу признања најбољим спортистима за претходну годину. Организован је свечани ручак уз прикладан програм након чега је услиједила додјела. Треће мјесто је заузео куглаш Марко Тркља који сада наступа за Книн-Ревиту из Бањалуке. Један је од бољих појединаца у Босни и Херцеговини у томе спорту. Други је био осамнаестогодишњи Богдан Шиник. Каратиста који осваја велики број медаља и диплома на разним такмичењима. А за спортисту града 2012. године је изабрана веома млада одбојкашица Јована Бајчетић. Наступа за кадеткиње и за Први тим Одбојкашког клуба Херцеговац. Како нам се чини пред њом је блистава будућност и веома је талентована за овај спорт. Желимо јој све најбоље!

на слици: Богдан Шиник, 2. мјесто

Куглаши поражени од првака

У 13. колу Премијер лиге БиХ Куглашки клуб Херцеговац је поражен од Книн-Ревите са 7:1.

      

У другој утакмици другог дијела сезоне Херцеговац је уписао још један пораз. Овога пута од Хеа је била боља екипа Книн-Ревите која у досадашњем такмичењу има само један пораз. Книн-Ревити је фалило само 12 оборених чуњева до њиховог тимског рекорда. Играч са највише оборених чуњева код домаће екипе је био билећанин Марко Тркља (633) а код нас млади Марко Вујовић са 610 оборених чуњева. У идућем колу Херцеговац се као домаћин састаје са екипом Међугорја у Међугорју.

 

 

13. коло Премијер Лиге БиХ у куглању
КК Книн-Ревита - КК Херцеговац 7:1
Недеља 03.01.2013. године

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК