Минималан пораз куглаша

Куглаши Херцеговца у 8.колу Премијер лиге БиХ поражени су од екипе Маглаја из Маглаја резултатом 5:3.

http://www.kk-kozara.gradiska.com/images/stories/kuglana_matanovidvor_medjugorje_900x675.jpg

Куглаши Херцеговца доживјели су нови пораз у Премијер лиги БиХ. Екипа Херцеговца у неизвијесној завршници меча одиграног у Међугорју поражена је од Маглаја минималним резултатом 5:3. Током цијеле утакмице било је јако неизвијесно и нити једна екипа није успјела да се одвоји на осјетљивију предност, да би у фотофиниш завршници гости предвођени Стјепић Ивицом ипак били смиренији и добили велики бод и чуњеве за коначних 3:5 и само 10 чуњева у корсит гостију. Најзаслужнији за побједу Маглаја био је Стјепић Ивица са 563 оборена чуња. Свијетла тачка у блиједој партији Херцеговца био је Козјак Петар са 553 чуња. У идућем 9. колу екипа Херцеговца гостује Рудару из Какња.  

 

8.коло 1.лиге БиХ у куглању
КК Херцеговац - КК Маглај 3:5
Куглана Матанови двори, недеља 28.10.2012. године, 12:00
Главни судија: Беванда Иван

Пораз куглаша од шампиона

Куглаши Херцеговца у 7. колу Премијер лиге БиХ поражени су од екипе Борца из Бања Луке резултатом 5:3.

Куглаши Херцеговца доживјели су четврти пораз ове сезоне у Премијер лиги БиХ. У једној до краја неизвјесној утакмици меч су боље отворили билећани, и на почетку меча имали неку шансу да направе изненађење, али играчи Борца то нису допустили и долазе до побједе резулатом 5:3. Најбољи код прошлогодишњег шампиона били су Тркуља Драган (587) и Болтић Јовица (567). Код гостију бољи од осталих био је Кожухар Давор са 571 обореним чуњем. Куглаши Херцеговца у следећем 8.колу у Међугорју  дочекују екипу Маглаја.

 

7.коло 1.лиге БиХ у куглању
КК Борац - КК Херцеговац 5:3
Куглана Борик, субота 20.10.2012. године, 17:00

Куглаши изненадили Жељу

Куглаши Херцеговца у 5. колу Премијер лиге БиХ побиједили су екипу Жељезничара из Сарајева резултатом 5:3.

Куглаши Херцеговца у оквиру 5. кола Премијер лиге БиХ поразили су фаворизовану екипу Жељезничара резултатом 5:3 на његовом терену, у напетој атмосфери Олимпијске дворане Зетра. Сјајну игру приказали су млади играчи Херцеговца, посебно Тркља Миодраг са 595 оборених чуњева, који је уједно био и најбољи играч сусрета. Код домаћих, очекивано најбољи је био Херенда Изудин са 585 оборених чуњева. После пораза рукометаша, фудбалера и одбојкашица наши куглаши су ове седмице освјетлили образ Билећком спорту побједом над једним од конкурената за титулу. Екипа Херцеговца слободна је у 6.колу, док у 7.колу гостује код бањалучког Борца.

  

5.коло 1.лиге БиХ у куглању
КК Жељезничар - КК Херцеговац 3:5
Куглана Зетра, субота 06.10.2012. године, 12:00

Прва побједа куглаша

Куглаши Херцеговца у 4. колу Премијер лиге БиХ побиједили су екипу Ада Нова банка из Бања Луке резултатом 7:1.

http://www.kk-kozara.gradiska.com/images/stories/kuglana_matanovidvor_medjugorje_900x675.jpg

Куглаши Херцеговца остварили су прву побједу у Премијер лиги БиХ. Екипа Херцеговца убједљивим резултатом 7:1 залужено је савладала госте из Бања Луке, екипу Ада Нова банка. Овом побједом над главним конкурентом куглаши из Билеће направили су велики корак ка главном циљу, опстанку у лиги. Најбољи код домаћина били су Козјак Петар са 563 оборена чуња и Радан Никола (528). Код гостију свијетла тачка слабог издања био је Вујасиновић Жељислав са 513 оборених чуњева. Екипа Херцеговца у идућем 5. колу 7. октобра гостује у Сарајеву код Жељезничара.

 

4.коло 1.лиге БиХ у куглању
КК Херцеговац - КК Ада Нова банка 7:1
Куглана Матанови двори, недеља 30.09.2012. године, 12:00
Главни судија: Маријановић Зоран

Нови пораз куглаша

Куглаши Херцеговца у 3.колу Премијер лиге БиХ поражени су од екипе Међугорје-Бротњо из Међугорја резултатом 6:2.

http://www.kk-kozara.gradiska.com/images/stories/kuglana_matanovidvor_medjugorje_900x675.jpg

Куглаши Херцеговца доживјели су нови пораз у Премијер лиги БиХ. Екипа Херцеговца поражена је од екипе Међугорје-Бротњо резултатом 6:2. Куглаши Херцеговца одиграли су најлошију партију од почетка сезоне, што су искористили домаћи куглаши Међугорја и дошли до нове побједе. Најбољи у екипи Међугорја били су Шарац Боно (551) и Мишетић Драган са 540 оборених чуњева. У екипи Херцеговца бољи од осталих били су Радан Никола (534) и Козјак Петар са 533 оборена чуња. Екипа Херцеговца после прва три кола заузима посљедње мјесто са три пораза. Прилику за прве бодове куглаши Херцеговца имаће у идућем 4.колу када у Међугорју дочекују деветопласирану екипу Ада Нова Банка из Бања Луке.

 

3.коло 1.лиге БиХ у куглању
КК Међугорје-Бротњо - КК Херцеговац 6:2
Куглана Матанови двори, недеља 23.09.2012. гоидне, 12:00
Главни судија: Беванда Иван

Куглаши поражени од Книн Ревите

Куглаши Херцеговца у 2.колу Премијер лиге БиХ поражени су од екипе Книн-Ревита из Бања Луке резултатом 6:2.

http://www.kk-kozara.gradiska.com/images/stories/kuglana_matanovidvor_medjugorje_900x675.jpg

Куглаши Херцеговца поражени су у другом колу Премијер лиге БиХ, од Книн Ревите из Бања Луке резултатом 6:2. Екипа Херцеговца дочекала је Книн Ревиту у Међугорју као домаћин и све утакмице ове сезоне у Премијер лиги БиХ као домаћин одиграће у овој куглани, због тога јер куглана у Билећи незадовољава услове најелитнијег такмичања. Билећани су одиграли добар меч против гостију из Бања Луке који имају шампионске амбиције ове сезоне. Најбољи код побједничке екипе био је билећанин Марко Тркља 591 обореним чуњем. Код гостију истакао се Никола Радан са резултатом 570 оборених чуњева. У идућем 3.колу куглаши Херцеговца играју у истој куглани као гости екипи Међугорја. 

 

2.коло 1.лиге БиХ у куглању
КК Херцеговац - КК Книн-Ревита 2:6
Куглана Матанови двори, недеља 08.09.2012. године, 12:00

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК