Рукометаши играју за поплављене: Спасоје Пекић на списку репрезентације РС!

Published on 06/15,2014

Рукометна репрезентација Републике Српске у понедељак (20:15), 16. јуна у дворани "Борик" у Бањалуци одиграће пријатељску хуманитарну утакмицу против селекције Србије.

http://bilecasport.blog.rs/gallery/8155/previews-med/Spasoje%20Pekic.png

За ову утакмицу селектор репрезентације Републике Српске, Зоран Докић одабрао је 30 играча, од којих ће се 18 наћи у протоколу за утакмицу. Међу 18 имена које је за утакмицу одабрао селектор налази се Билећанин, Спасоје Пекић.
Пекић је у недавно завршеној сезони био међу носиоцима игре Рукометног клуба Дерванта, који се до посљедњег кола борио за пласман у лигу за првака (међу четири најбоља клуба у БиХ).

Поред Пекића на списку репрезентације Републике Српске налазе се звучна имена, као што су: Данијел Шарић (голман Барселоне), Ратко Николић и Младен Бојиновић (бивши репрезентативци Србије). Са друге стране за Србију наступаће најбољи рукометаши: Момир Илић, Марко Вујин, Дарко Станић...

Цијена улазнице за утакмицу Република Српска - Србија је 5 КМ, а сва прикупљена средства биће уплаћена за становништво погођено у поплавама.


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК