Кадети Херцеговца славили на Палама, реми пионира

Published on 10/29,2014

У утакмици 8. кола Омладинсих лига младих - група "Југ" на Палама кадети Херцеговца забиљежили су побједу, док су пионири подијелили бодове.

КАДЕТИ: Романија - Херцеговац 0:3 (0:1)

Кадети Херцеговца лакше су од очекиваног дошли до побједе на Палама. Екипа Херцеговца је повела голом Вукашина Вучинића. Са тим резултатом се отишло на одмор (0:1). У другом полувремену на сцену ступа резервиста, Лазар Мркаић и са два поготка рјешава питање побједника.

ПИОНИРИ: Романија - Херцеговац 1:1 (0:1)

Пионирске екипе Романије и Херцеговца одиграли су неријешено 1:1, и тако остале једине двије непоражене екипе у лиги. Екипа Херцеговца повела је голом Бојана Радовановића и на одмор отишла са предношћу (0:1). У наставку домаћи долазе до изједначења у посљедњем минуту утакмице, голом Ђорђа Лазића.

У следећем 9. колу, које је уједно и посљедње у јесењем дијелу сезоне омладинске селекције Херцеговца дочекују екипи Дрине ХЕ из Вишеграда.

ДОДАТАК: Кадетима додијељена побједа

Утакмица 3. кола кадета ФК Херцеговац - ФК Стакорина одиграна 21. октобра у Билећи регистована је службеним резултатом 3:0 за Херцеговац. Утакмица је завршена побједом Стакорине резултатом 6:2 (3:2), али је због наступа старијих играча за екипу Стакорине регистрована службеним резултатом за Херцеговац.

                            Пионири
ФК Романија
- ФК Херцеговац 1:1 (0:1)

Лазић - Радовановић
Стадион Влајко Петровић, сриједа 29.10.2014. године, 13:00

                               Кадети
ФК Романија - ФК Херцеговац 0:3 (0:1)
Л. Мркаић (2) и Вучинић
Стадион Влајко Петровић, сриједа 29.10.2014. године, 14:20


Comments

Leave a Reply

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК