Никола Мркаић потписао за Радник!

Published on 02/19,2017

Билећанин Никола Мркаић, који је поникао у Омладинској школи Фудбалског клуба Херцеговац, потписао је за екипу бијељинског Радника.

Талентовани Мркаић потписао је шестомјесечни уговор са Радником. У Бијељину, гдје жели стећи играчку афирмацију, стигао је из београдског Партизана. У Партизану је провео двије године, а прије тога прошао је све омладинске селекције билећког Херцеговца.

За наш портал Никола је дао своје виђење боравка у Београду и истакао колико му је значило усавршавање у вицепрваку Србије:

- Као што знате пут фудбалера није нимало лак и веома је непредвидљив, у једну руку могу рећи и незахвалан. Провео сам двије предивне године у највећем клубу на Балкану, у једној од најбољих школа фудбала на свијету. То је за мене једно велико искуство, и захвалан сам што сам имао прилику да будем део тако великог клуба, као што је Партизан.
Научили су ме много о фудбалу, о животу, и што је најбитније створили су човјека од мене и на томе сам им захвалан. Да би се створила једна добра прича, потребно је да се коцкице поклопе и веома мало среће. На моју жалост то се није десило, али Боже мој, идемо даље!

Одлучио сам да промијеним средину, веома тешка одлука, али мислим да је то био пун погодак. Било је доста понуда, мислим да у овом тренутку Фудбалски клуб Радник из Бијељине је најбоље рјешење.
Брзо је дошло до договора, а потписао сам уговор на 6 мјесеци. Одушевљен сам дочеком, од управе клуба до тренера. Имам само ријечи хвале за ФК Радник, јер су ми указали велико повјерење. Вјерују у моје фудбалске и људске способности и то ми даје велики подстрек да им вратим на најбољи начин. У Раднику сам срећан и задовољан, и једва чекам почетак првенства да оправдам очекивања.

Овом приликом желим да се захвалим Фудбалском клубу Херцеговац и управи клуба који су ми највећа подршка уз моју породицу, на крају је Никола закључио разговор за Билећа Спорт.

ФК Радник, на чијем челу је некадашњи репрезентативац Младен Крстајић, окупља младе таленте широм читаве Републике Српске.
За јуниоре Радника већ двије сезоне наступа Билећанин, Марко Биберџић. Поред Биберџића за екипу из Бијељине наступају Јован Мотика и Владимир Брадоњић, које смо могли гледати у Билећи, када су носили дресове рогатичке Младости и Рудог у оквиру Омладинске лиге РС.


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК