Фудбалери одиграли нерјешено

Published on 09/22,2013

Фудбалски клуб Херцеговац је у 3. колу Треће лиге РС-Група Југ, одиграо нерјешено против Романије са Пала, резултатом 1:1.

Ове недеље на Градском стадиону у Билећи фудбалери Херцеговца су одиграли прву овосезонску утакмицу. Прво коло је било одгођено, у другом колу Хео слободан, и сада у трећем колу дочекана је екипа Романије. Десиле су се мале промјене у Управи клуба, али и у играчком кадру. Веома мирна утакмица уз мање прекиде око средине терена, све до 41. минута када Херцеговац прима гол. У другом периоду утакмице се играло идентично као и у првом дијелу меча, са мало више грубљих стартова. Тако је утакмица текла све до 92. минуте када Вујовић пада у 16 метара а судија без размишљања свира пенал. Сигуран са бијеле тачке је био Горан Милидраговић. Све у свему не толико добра партија наших фудбалера. Мада, ништа више се и није очекивало с обзиром да су тренинзи почели 10-ак дана прије ове утакмице.
Данас, за Херцеговац су наступили: Миомир Биберџић, Игор Милидраговић, Ђорђо Ивковић, Ратко Војновић, Дејан Делић, Стефан Бокић, Владан Вукајловић, Раде Илић (од 82. минуте Марко Илић), Бориша Вукоје (од другог полувремена, Петар Вујовић), Александар Михић и Горан Милидраговић (капитен).

 

3. коло 3. лиге РС Група ЈУГ
ФК Херцеговац - ФК Романија 1:1 (0:1)
ГС Билећа, недеља 22.09.2013. године, 16:00


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК