Билећки мајстори каратеа!

Published on 04/02,2016

У четвртак је у Рогатици у организацији Карате савеза Републике Српске организовано полагање за црне појасеве, на које се пријавило 11 кандидата. На овом полагању су учествовали билећки каратисти, које води Петар Козјак.

Дарко Стевановић је успјешно положио и стекао звање црни појас 2. Дан, док су Никола Звијер, Александар Козјак, Данијела Милошевић и Јулијана Капор положили и стекли звање црни појас 1. Дан.

Наши каратисти су показали вјештине и знање, те заслужено стекли звање мајстора каратеа. Полагање се састојало од провјере ручне и ножне технике, мајсторских ката и борба.

Билећки каратисти су имали дуге и тешке припреме које су трајале неколико мјесеци. Каратисти су поред својих редовних тренинга (3 пута седмично у ОШ "Петар II Петровић Његош) припремали се у УСД Билећа и у приватној дворани Носовић, којима се овом приликом захваљују.

Карате клуб Херцеговац је још једном приликом показао да се у овом клубу ради на највишем нивоу, што показују резултати на домаћој и Међународној сцени. 


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК