Наши каратисти остварују запажене резултате и у свијету

Published on 01/25,2011

У Венецији је одржано 7. Свјетско првенство за јуниоре и кадете и Свјетски куп за дјецу.Међу такмичарима са свих континената,из 32 државе,каратисти "Херцеговца", који су бранили боје РС,у свој град вратили су се са најсјајнијим одличјима.

Сви се слажу да је било тешко изборити се за улазак у репрезентацију РС али успјеси каратиста Херцеговца на свим досадашњим такмичењима били су најбоља препорука за учешће у карате елити.

Златни каратисти Херцеговца:

1.Даковић Никола-прво мјесто,кате,први ниво,12 година

2.Милошевић Данијела-прво мјесто,кате,први ниво,13 година

3.Козјак Јелена-прво мјесто,борбе,шобу ипон

4.Бајовић Милош-треће мјесто,борбе појединачно,шобу ипон

5.Ката тим:Милош Бајовић,Владислав Дангубић,Немања Топаловић-треће мјесто

6.Борбе тим:Милош Бајовић,Владислав Дангубић,Немања Топаловић-прво мјесто,шобу ипон

Каратисти "Херцеговца" од 2006. године наступају на светској карате сцени и остварују запажене резултате,што је доказ да се у клубу озбиљно тренира и ради.Иако је конкуренција била изузетно јака квалитет је дошао  до изражаја.

Поводом овог запаженог разултата младих каратиста,начелник Општине Билећа,Драган Бабић,приредио је свечани пријем.Том приликом је истакао да су млади и успјешни спортисти понос Билеће,те да се нада да ће нас,у наредним годинама,обрадовати бројним медаљама и новим успјесима.Начелник општине је,у име Општине Билећа,одликованим каратистима уручио и пригодан новчани дар.

А да њихов успјех није тренутан и случајан доказали су на недавно завршеном 11.-ом међународном карате турниру "Добој опен 2010".На турниру су учествовала 32 карате клуба и 822 такмичара из Србије,Републике Српске и Федерације БиХ,а каратисти Херцеговца и овога пута су показали да су убједљиво најуспјешнија екипа.Друго мјесто у генералном пласману заузела је "Славија" из Источног Сарајева,а треће теслићки "Тигар"

ИЗВИЊАВАМО СЕ ЗБОГ ЗАКАШЊЕЊА СА ОВИМ ЧЛАНКОМ


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК