Одржано Појединачно првенство БиХ за кадети и јуниоре

Published on 04/28,2013

За викенд 27. и 28. априла у Сарајеву је одржано појединачно првенство Босне и Херцеговине за кадете и јуниоре.

Сви куглаши су извели по два наступа после којих смо сазнали нове прваке у кадетској и јуниорској конкуренцији. Сви наступи су одиграни на Куглани Зетра у Сарајеву.


Освајачи медаља у кадетској конкуренцији са тренером кадетске репрезентације

Куглашки клуб Херцеговац из Билеће имао је два преставника. Марко Вујовић и Миодраг Тркља такмичили су се и у кадетској и у јуниорској конкуренцији.

У кадeтској конкурецнији прво мјесто припало је Татић Далибору из КК "Козара" Градишка, друго мјесто заузео је Нурадиновић Кемал из КК "Босна" Високо и треће мјесто припало је Галић Немањи из КК "Козара". Шесто мјесто у кадетској конкуренцији припало је Вујовић Марку, док је Тркља Миодраг био десети. Ово је била и последња провјера кадетских репрезентативаца пред одлазак на свјетско првенство у Мађарску. Тренер кадетске репрезентације Ненад Балабан треба у наредних неколико дана да објави листу од 5 играча који ће путоват на Свјетско првенство, а надамо се да ће међу пет репрезентативаца бити и бар један билећанин.

КАДЕТСКА КОНКУРЕНЦИЈА

1.Татић Далибор (Козара) 1126
2.Нурадиновић Кемал (Босна) 1100
3.Галић Немања (Козара) 1097

У јуниорској конкуренцији  из два наступа најбољи је био Нурудиновић Харис из КК "Босна" Високо који је оборио 1182 чуња, друго мјесто припало је Хрустемовић Нермину из КК "Жељезничар" Бриони који је био слабији за само један чуњ од побједника, треће мјесто освојио је Кнежевић Марио из КК "Зрињски" Мостар који је био најбољи после првог дана, али је након другог дана пао на треће мјесто и тако освојио бронзану медаљу. Девето мјесто у јуниорској конкуренцији припало је Вујовић Марку, док је Тркља Миодраг био шеснести.

ЈУНИОРСКА КОНКУРЕНЦИЈА

1.Нурадиновић Харис (Босна) 1182
2.Хрустемовић Нермин (Жељезничар) 1181
3.Кнежевић Марио (Зрињски) 1155


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК