Јелена Козјак најбољи спортиста Билеће, Спасоје Пекић најбољи у избору публике!

Published on 01/27,2014

Јелена Козјак, чланица Карате клуб Херцеговац одлуком Савјета за спорт изабрана је за најбољег спортисту општине Билеће за 2013. годину.

http://mojahercegovina.com/wp-content/uploads/2013/09/jelena-kozjak.jpg

Јелена карате тренира од првог разреда основне школе, носилац је црног појаса и до сада је освојила преко 200 медаља на разним такмичењима.
У овој години освојила је прва мјеста на Првенствима и разним куповима како у катама, тако и у борбама, екипно и појединачно. И на Међународним такмичењима биљежила је одличне резултате. У Приједору, Зворнику и Бањалуци проглашена је за најуспјешнију такмичарку са по пет-шест освојених медаља.

Јелени је ово друга титулу најбољег спортисте Билеће, а освојила је испред кошаркаша Милоша Фимића (друго мјесто) и фудбалера Стефана Бокића (треће мјесто). 

Најбољи спортиста Билеће у 2013. годину у избору публике је рукометаш Спасоје Пекић. Пекић је освојио 104 гласа на нашој анкети постављеној на друштвеној мрежи Фејсбук и освојио прво мјесто испред одбојкашице Тијане Бошковић.

Пекић је члан Рукометног клуба Дервента, који представља највеће изненађење првог дијела сезоне у Премијер лиги Босне и Херцеговине.
Екипа Дервенте је одиграла одличну полусезону и тренутно заузима треће мјесто у највишем рангу, а један од најзаслужнијих за ове резултате Дервенте је управо Пекић који је био носилац игре ове екипе.

Акнета је трајала од 13. до 27. јануара, а у анкети је учестовало укупно 231 гласач.


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК