ЈУ СШЦ "Голуб Куреш" побједник Регионалног такмичења у малом фудбалу!

Published on 03/26,2017

Гацко је јуче било домаћин Регионалног такмичења средњих школа у малом фудбалу за средњошколке и средњошколце на којем је наступило пет мушких и три женске екипе из Гацка, Требиња, Билеће, Невесиња и Фоче.

У женском дијелу турнира, екипа ЈУ СШЦ "Голуб Куреш" освојила је друго мјесто. Ученице из нашег града су славиле побједу против ЈУ Центра средњих школа из Требиња, а поражене су од домаћина, екипе ЈУ СШЦ "Перо Слијепчевић", која је на крају освојила прво мјесто и пласирала се на Републичко такмичење.

У мушкој конкуренцији насупало је пет екипа. У првој утакмици ученици ЈУ СШЦ "Голуб Куреш" савладали су ЈУ Центар средњих школа из Требиња, да би у полуфиналу били бољи од домаћина, екипе ЈУ СШЦ "Перо Слијепчевић".

У финалном сусрету наши средњошколци су у једној занимљивој и до самог краја неизвјесној утакмици савладали ЈУ СШЦ "Алекса Шантић" из Невесиња резултатом 1:0. Стријелац гола одлуке био је Вук Миленић.

За побједничку екипу ЈУ СШЦ "Голуб Куреш" наступали су Александар Ивковић, Борис Ивковић, Вук Миленић, Гаврило Попадић, Лазар Мркаић, Вукашин Вучинић, Сретен Милошевић и Дамјан Алексић, а предводио их је професор и тренер Дарко Милошевић.

Побједом у финалу ученици ЈУ СШЦ "Голуб Куреш" из Билеће су постали прваци регије и тако обезбиједили право наступа на Републичком такмичењу.

Републичко такмичење у малом фудбалу за средњошколце биће одржано 27. и 28. априла 2017. године, а домаћин ће бити град Добој.


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК