Одбојкашице Херцеговца у Премијер лиги

Published on 09/22,2010

Велики труд, зној, непроспаване ноћи, хиљаде пређених километара, сва утрошена енергија играчица. тренера и руководства Одбојкашког клуба Херцеговац ових дана је у потпуности материјализована.Остварио им се сан.Постале су дио најквалитетније Премијер лиге!

Овај метеорски успјех клуба, на челу са Бориславом Вукојем,који је остварио тренер Зоран Видаковић, као и све играчице, за сваку је похвала и примјер како емергија и љубав покривају недостатак финансијских средстава. Они су створили играче, створили клуб и златним словима писали историју билећког женског спорта! Они су понос града! Срећно у Премијер лиги! Све информације,резултате утакмица и остале вијести које су везане са Одбојкашким клубу Херцеговац моћиће те да пратите на Првом правом Билећком спортском сајту-БИЛЕЋА СПОРТС.Одбојкашице Херцеговца у 1.колу Премијер лиге БиХ гостују код екипе ЖОК Јахорине а утакмица је на програму 1.октобра.

Додатак:

Ове сезоне ОК Херцеговац је напустила одбојкашица Тијана Салатић која је прешла у ЖОК Гацко који се такође такмичи у Премијер лиги БиХ.ОК Херцеговац је добио отштету од 4.000 КМ за тај трансфер јер је Тијана Салатић имала уговор са Херцеговцом. Срећно Тијана у новом клубу.


Comments

Leave a Reply

Додај коментар





Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК