Узбудљива завршница у Мостару, Врањеш постигао чак 37 поена

ХКК Зрињски ХТ Мостар у узбудљивој заврсници савладао КК Херцеговац из Билеће резултатом 96:92. Била је то утакмица са два различита полувремена одиграна пред рекордно малим бројем гледалаца.Утакмицу су обиљежила и два кошаркаша, по један из обије момчади, а то су наш Врањеш који је постигао 37 поена и домаћи Римац који је убацио 34 поена.
На почетку је Зрињски повео и убрзо је семафор показивао 10:5. До краја прве четвртине видјели смо добру кошарку са пуно поена и та дионица је завршила резултатом 32:31 за Племиће. Друга четвртина била је пуно боља за ХКК Зрињски, те су кошаркаши ХКК Зрињског полако правили разлику у односу на госте које је у игри држао шут за три поена. На одмор се одлази вођством Зрињског 52:45.

 http://www.freewebs.com/kkgrude/slavija-53.JPG

Трећа четвртина почела је слабо за Зрињски, те су гостујући кошаркаши преокренули резултат у своју корист. Била је то четвртина у којој су наш кошаркаши одиграли добру партију. Трећа четвртина завршава резултатом 69:71. Задња четвртина донијела је праву драму са пуно преокрета.

Прво су Племићи преокренули у своју корист резултат, а затим су гости искористили пар грешака и прешли у вођство од 6 поена разлике. У тим ренуцима мирна рука понајприје Римца, те Младена Глигоре донијела је прво поравнање, а затим и вођство Зрињског. На крају ипак побједа Зрињског резултатом 96:92.

Кошаркаши Херцеговца славили у комшијском дербију

Херцеговац – Леотар 76:66

У 4.колу Кошаркашке лиге Босне и Херцеговине, Херцеговац је у комшијском дербију побиједио Леотара 76:66 по четвртинама 20:24, 23:9, 17:17, 16:16.


Утакмица се преломила у другој четвртини коју је КК Херцеговац добио 23:9 и до краја меча одржавао предност.

Најефикаснији код Херцеговца био је Врањеш са 19 поена, док је код гости највише поена постигао Кочергин 17.

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК