Узбудљива завршница у Мостару, Врањеш постигао чак 37 поена

Published on 11/08,2009

ХКК Зрињски ХТ Мостар у узбудљивој заврсници савладао КК Херцеговац из Билеће резултатом 96:92. Била је то утакмица са два различита полувремена одиграна пред рекордно малим бројем гледалаца.Утакмицу су обиљежила и два кошаркаша, по један из обије момчади, а то су наш Врањеш који је постигао 37 поена и домаћи Римац који је убацио 34 поена.
На почетку је Зрињски повео и убрзо је семафор показивао 10:5. До краја прве четвртине видјели смо добру кошарку са пуно поена и та дионица је завршила резултатом 32:31 за Племиће. Друга четвртина била је пуно боља за ХКК Зрињски, те су кошаркаши ХКК Зрињског полако правили разлику у односу на госте које је у игри држао шут за три поена. На одмор се одлази вођством Зрињског 52:45.

 http://www.freewebs.com/kkgrude/slavija-53.JPG

Трећа четвртина почела је слабо за Зрињски, те су гостујући кошаркаши преокренули резултат у своју корист. Била је то четвртина у којој су наш кошаркаши одиграли добру партију. Трећа четвртина завршава резултатом 69:71. Задња четвртина донијела је праву драму са пуно преокрета.

Прво су Племићи преокренули у своју корист резултат, а затим су гости искористили пар грешака и прешли у вођство од 6 поена разлике. У тим ренуцима мирна рука понајприје Римца, те Младена Глигоре донијела је прво поравнање, а затим и вођство Зрињског. На крају ипак побједа Зрињског резултатом 96:92.


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК