Билећки баскеташи најбољи у Невесињу!

Published on 07/23,2015

Побједник баскет турнира, који је од 20. до 22. јула одигран на Килавцима у Невесињу, је екипа "Алексић Комерц" из Билеће. Билећки баскеташи су у финалу савладали домаћи састав "Армејци" и тако заслужено освојили пехар намјењен побједнику турнира. Побједничка екипа је наступала у саставу: Бранислав Стојановић, Лука Радмиловић, Дамјан Милошевић и Милан Вујовић.

Екипа "Алексић Комерц" са три побједе и једним поразом освојила је прво мјесто у групи А и тако остварила директан пласман у полуфинале турнира. У полуфиналу Билећани су били бољи од екипе "Old School" са Пала, да би у великом финалу лако изашли на крај са Армејцима и тако им се реванширали за једини пораз на турниру.

На турниру је учествовало десет екипа из Билеће, Пала и Невесиња. Спортско надметање протекло је у лијепој атмосфери и фер игри.

Билећким баскеташима је ово други освојени турнир у посљедња два мјесеца, послије освојеног турнира у Мостару, са којим су остварили пласман на Мастерс турнир најбољих екипа регије у Ријеци који се одржава 1. августа. На том турниру играће у следећем саставу: Бранислав Стојановић, Лука Радмиловић и Славиша Вуковић, док ће име екипе на ово престижном турниру носити по спонзору, који још није познат. 


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК