КК Херцеговац изненадио медије одличним стартом

Published on 12/02,2009

За разлику од претходне сезоне, када је Кошаркашки клуб Херцеговац до краја водио тешку битку за опстанак, Билећани су ову започели неочекивано добро и тренутно су трећи на табели са пет побједа и три пораза. Посебно их радују три узастопне побједе, од чега двије на гостовању, у Мркоњић Граду и Фочи.

http://sportsport.ba/assets/pictures/article/484/lalic_i_goranovic_prva_pojacanja_095511_111484_big.jpg

- Не бих волио да се прекида овакво стање, ушли смо у побједничку серију, добра је атмосфера у тиму и клубу, што је најбитније. Такође, у граду и околини влада невјероватна еуфорија, поготово пред суботњи меч са Челиком. Атмосфера је права кошаркашка и не памтим веће интересовање за неку утакмицу као што је ова. Сала ће сигурно бити пуна и биће прави дерби - каже тренер Херцеговца, Зоран Гломазић.

Он каже да и поред свега и даље чврсто стоје на земљи.
- Сваке године води се борба за опстанак, а то је и даље циљ, без обзира на тренутно стање. Сада нас само то интересује. Имамо момке који гуну на терену, боре се, играју добро... - сматра Гломазић.
Он каже да хе атнисфера позитивна, јер сваки играч зна шта треба да ради.
- Погодили смо и с појачањима, Симоновићем, Врањешом и Пејовићем, а Црнобрња се вратио послије осам мјесеци паузе. И остали уз њих пружају максимум, Вуковићи, Куљић, Савић, Јокановић, то је права тимска игра - истиче тренера Херцеговца.

Гломазић сматра да је Лига доста изједначена.
- Почели смо да добијамо и на страни, не знам каква је Лига била прошле године, али сада је доста изједначена. По квалитету Игокеа је најбоља, има 12 играча који могу да играју, док је у другим клубовима ситуација таква да су добили ко је шта уграбио. У некима је већ почела борба за голи живот.
Гломазић се нада да ће екипа до суботе и дербија са Челиком бити комплетна.
- Повриједио се Јокановић, болесни су Црнобрња и Вуковић, не тренирамо пуним интензитетом, додали смо тројицу јуниора да радимо у већем броју. Надамо се да ће они бити у строју до суботе - закључио је тренер кошаркаша Херцеговца, Зоран Гломазић.


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК