ФК "Херцеговац" побједник турнира "Видовдан 2013"

Published on 06/28,2013

Данас је на градском стадиону у Билећи одржан 14-ти по реду Традиционални пионирски турнир у фудбалу за годишта 2002. и млађе "Видовдан 2013".

Учествовало је осам екипа, и то:
-ФК Херцеговац Билећа
-ФК Вележ Невесиње
-ФК Младост Гацко
-ФК Леотар Требиње
-ШФ "Пикси" Пале
-ОФК Никшић Никшић
-ФК Сутјеска Никшић
-ФК "Фер Плеј" Подгорица

У финалу турнира састали су се пионири билећког Херцеговца и подгоричког Фер Плеја. Домаћин турнира екипа Херцеговца је заслужено славила резултатом 2:0 и тако одбранила пехар освојен прошле године. Треће мјесто припало је Школи фудбала Пикси из Пала, док је награда за фер-плеј припала пионирима невесињског Вележа.  Приказан је изузетно добар и квалитетан фудбал који сигурно обећава боље фудбалске дане на овим просторима, а најважније од свега било је фер надигравање и неизбјежно дјечије дружење. Услови за игру били су идеални, а ФК Херцеговац се још једном показао као одличан организатор оваквих манифестација као и добар домаћин.

Најбољи стријелац на овом турниру био је Ђорђе Копривица, играч Херцеговца са 6 постигнутих голова. За најбољег играча турнира проглашен је Милорад Ковачевић, такође из Херцеговца, док је за најбољег голмана проглашен Данило Радошевић из подгоричког Фер Плеја.
Најбољим појединцима и екипама организатори су обезбједили пехаре, дипломе и медаље.


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК