Душко Ивановић одабрао 12 играча за ЕП: Милан Милошевић остао на списку!

Селектор репрезентације Босне и Херцеговине Душко Ивановић одредио је дванаест путника за Европско првенство. На Европском првенству 2015, које почиње у суботу, 5. септембра боје Босне и Херцеговине браниће и Билећанин, Милан Милошевић.

Милан Милошевић, члан је грчког АЕК-а, са којим је недавно продужио сарадњу на још једну сезону. У прошлој сезони у дресу атинског клуба просјечно је биљежио 6,7 поена и 5,6 скокова по сусрету.

Каријеру је почео у билећком Херцеговцу, а праву афирмацију је стекао у тузланској Слободи. Наступао је још за Црвену звезду, Босну, Будућност и Лашко.

Поред Милошевића на Еуробаскету у Француској за репрезентацију БиХ наступаће: Немања Гордић, Алекс Ренфро, Мухамед Пашалић, Далибор Перишић, Марко Шутало, Адин Вравац, Недим Буза, Един Бавчић, Мирослав Тодић, Андрија Стипановић и Елмедин Кикановић.

Првенство Европе игра се од 5. до 20. септембра у Француској, Хрватској, Њемачкој и Летонији, а селекција Босне и Херцеговине смјештена је у групи А са Француском, Русијом, Израелом, Финском и Пољском. Пласман у други круг такмичење оствариће четири најбоље пласиране репрезентације.

Група А 

1.ФРАНЦУСКА
2.БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА
3.ФИНСКА
4.ИЗРАЕЛ
5.РУСИЈА
6.ПОЉСКА

1. коло - СУБОТА, 5. септембар 

15,00 Пољска - Босна и Херцеговина

2. коло - НЕДЕЉА, 6. септембар

21,00 Француска - Босна и Херцеговина

3. коло - ПОНЕДЕЉАК, 7. септембар

17,30 Босна и Херцеговина - Израел

4. коло - СРИЈЕДА, 9. септембар

15,00 Финска - Босна и Херцеговина

5. коло - ЧЕТВРТАК, 10. септембар

17,30 Босна и Херцеговина - Русија 

РЕКЛАМА

ПОСТАНИ НАШ ДОПИСНИК